1. oktober 2015

Sund udvikling

Nu gælder det om at holde næsen i sporet

Evan Christensen fra EY Aalborg har i mange
 år fulgt det grønlandske erhvervsliv tæt.
- Jeg er helt enig med Økonomisk Råd i, at den grønlandske økonomi viser sunde takter.

Det mener Evan Christensen, EY Aalborg. Evan Christensen har i en årrække stået i spidsen for Arctic Business Networks fokusgruppe for samarbejdsformidling og har mange års indsigt i grønlandske erhvervsforhold. Evan Christensen har læst den økonomiske vismandsrapport igennem - og han er helt på linie med økonomernes anbefalinger.

- Jeg fornemmer helt klart, at den grønlandske økonomi er inde i en sund udvikling. Jeg besøgte Grønland i forbindelse mad Aalborg Dage i Nuuk i august, og der er en stigende forståelse for, at den gode økonomi er en forudsætning for et godt samfund.

- De grønlandske virksomheder bliver ledet professionelt, og udsigten til flere mindre mineprojekter er med til at styrke optimismen, siger Evan Christensen, der især hæfter sig ved, at Vækstfonden har skabt helt nye muligheder for at finansiere de grønlandske erhverv.

- Der er ingen problemer med at skaffe kapital til seriøse erhvervsprojekter. Det giver momentum, og det er nu op til de grønlandske politikere at holde fast i en stabil udvikling både politisk og økonomisk.

- Så nu drejer det sig om at holde næsen i sporet, lyder Evan Christensens råd til de grønlandske politikere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar