5. oktober 2015

Reception og fernisering

Arctic Consensus byder Lise-Lotte Terp velkommen

Lise-Lotte Terp.
Lise-Lotte Terp er netop tiltrådt som direktør i organisationern Arctic Consensus. I den anledning inviterer man en velkomstreception på torsdag. Det sker i Restaurant Papegøjehaven, som ligger i tilknytning til Aalborg Kongres- og Kulturcenter, der netop i onsdag til fredag er rammen om Danfish International 2015.

Samtidig med receptionen inviteres der også til fernisering på den nu afdøde kunstner Henrik Haves gigantiske kunstværk "Polarår 2007 – 2009 (Danmarks Ekspeditionen)", som kunstneren lavede i anledning af hundredåret for Danmark Ekspeditionen til Nordøst Grønland (1906 – 1908).

Værket består af 28 mandshøje og monumentale træsnit, der forestiller ekspeditionens deltagere. Danmarks-ekspeditionen er en af de mest sagnomspunnde polarekspeditioner, der endte med Mylius-Erichsen, Høegh-Hagens og Jørgen Brønlunds død i 79-fjorden. Der er gjort mange forsøg på at finde ligene af de omkomne, men det er aldrig sket.

Receptionen byder også på fernisering.
Henrik Haves kunstværk er indkøbt af Aalborg Havn, der som bekendt også huser Grønlandshavnen.

Receptionen finder sted den 8. oktober fra kl. 17.00 til 19.00 Restaurant Papegøjehaven i Papegøjeburet på 1.sal, Aalborg Kongres og Kultur Center Europaplads 2, 9000 Aalborg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar