30. oktober 2015

Grønlandsk jobmesse på vej

Mødested for arbejdsgivere og jobsøgende

Heidi Østergaard Nielsen.
Den årlige grønlandske job- og rekrutteringsmesse i Danmark, hvor mange grønlandske virksomheder og selvstyret er repræsenteret, begynder i den kommende uge. Denne gang finder jobmessen sted fire forskellige steder i Danmark.

Hejdi Østergaard Nielsen, 32 år, var til den grønlandske jobmesse i november 2014 og fik job i februar 2015 i Økonomi- og Personalestyrelsen i Grønlands Selvstyre. Hun er nu AC-fuldmægtig i ledelsessekretariatet og refererer direkte til styrelseschefen.

Jeg får prøvet kræfter af med opgaver, som jeg ikke havde forestillet mig, at jeg så tidligt i min karriere skulle løse, siger Hejdi.

Jobmessen er i sin tid skabt for at skabe kontakt mellem de grønlandske studerende i Danmark og de grønlandske arbejdsgivere, men alle er velkomne på jobmessen, hvor der bliver mulighed for at møde en række grønlandske arbejdsgivere og høre mere om jobmulighederne på verdens største ø.

Jobmessen finder sted fra 6. - 9. november 2015 på følgende adresser:

Aalborg 6. november 2015 kl. 14 – 17, Aalborg Kongres –og Kulturcenter, Europaplads 4

Aarhus 7. november 2015 kl. 15 – 18, Studenternes Hus, Fredrik Nielsens Vej 2

Odense 8. november 2015 – kl. 15 - 18, Det Nordatlantiske Hus, Promenade 1

København 9. november 2015 – kl. 14 – 17, Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6


1 kommentar:

  1. Udover Uddannelsesmessen på vandet, kunne et nyt tiltag være at etablere jobmesser i de største byer i Grønland. Dette med henblik på at skabe en tidlig dialog med de grønlandske virksomheder om deres forventninger til en ny medarbejder og vice versa. Jobmesserne, som er sponsoreret af virksomhederne i samarbejde med kommunerne og evt. andre kunne indeholde workshops som følgende: "How to create the best CV", "Which competencies are in demand now and in future", "Should I Stay or Should I Go?". Herudover foreslår jeg en workshop ved Arbejdstilsynet "Focus on Occupational Health and Safety". "Together We make It Happen" - heleneJ

    SvarSlet