29. februar 2016

Den sidste kaffe

Brugerne tog afsked med DGH-Aalborg på Umanakvej

Brugerne tog afsked med huset på Umanakvej
 bogstavelig talt midt i flytterodet.
Besøgende fredag kunne notere, at der ikke var hejst flag foran Det Grønlandske Hus i Aalborg til eftermiddagens kaffemik for at markere, at huset nu flytter fra Umanakvej.

- Nej, desværre, flagene er allerede pakket ned, fortalte direktør Søren Stach Nielsen med et stort smil midt i flytterodet. For kaffemikken foregik bogstaveligt talt, mens flytningen ud af de veltjente lokaler stod på - og ud over at hilse på gæster måtte direktøren da også selv give en hånd med ved sækkevognene.

Kaffemikken samlede et væld af husets venner - først og fremmest de trofaste brugere fra Nordjyllands store grønlandske miljø. For mange var dagen lidt vemodig, for lokalerne nær Grønlands Torv har gennem 37 år været rammen om mange spændende aktiviteter - og huset har været med til at cementere den store rolle, Grønland spiller i den nordjyske hovedstad.

- Den rolle skal vi nu nok fortsat spille, når vi til maj flytter ind i Det Arktiske Hus på Vesterbro, siger Søren Stach Nielsen, der i øvrigt fortæller, at lokalerne på Umanakvej fremover skal bruges til flygtningecenter.

Det Grønlandske Hus i Aalborg vil i perioden frem til maj holde til i Tamassa i Aagade.
Direktøren giver en hånd med under flytningen.
Isbjørnen glæder sig til at flytte ind i DGH-Aalborgs nye
lokaler i Det Arktiske Hus på Vesterbro.
Bestyrelsesformand Lise-Lotte Terp udvekslede minder
fra husets 37-årige historie med en af de aktive
brugere, tidlige MF Otto Steenholdt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar