4. januar 2016

Tid til PDAC

Grønlandsk deltagelse i verdens største råstofkonference

Igen i år vil der blive grønlandske
 deltagelse i PDAC. Foto: PDAC
Igen i marts 2016 vil Grønlands Erhverv (GE) i samarbejde med Arctic Cluster of Raw Materials (ACRM) og det danske konsulat i Toronto arrangere en tur til Toronto i forbindelse med PDAC konferencen.

Konferencen, der er verdens største af sin art, finder sted 6-9. marts 2016 in Metro Toronto Convention Centre - og der har i en årrække været stor interesse fra dansk og grønlandsk erhvervsliv for begivenheden..

- Grønland Erhverv og ACRM har i 2016 valgt at køre med et lidt mindre program end tidligere år, fortæller GE på sin hjemmeside.

- Det skyldes dels, at flere deltagere sidste år ønskede mere tid til at gå rundt på messen, og dels at vi forventer et lettere reduceret antal deltagere i år, da PDAC falder samtidig med Arctic Winter Games i Nuuk.

- Vi har i år 2016 slået os sammen med Råstofdepartementet om at afvikle Greenland Day, som bliver afholdt søndag den 6. marts i North building. Grønland Erhverv og ACRM glæder sig til dette kommende samarbejde med råstofdirektoratet for at fremme den grønlandske minesektor, skriver GE.

Læs mere om PDAC-turen og PDAC.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar