4. september 2015

Ny mand ved roret

Vagtskifte i Royal Arctic Line

Verner Hammeken er ny adminstrerende
 direktør i Royal Arctic Line. Foto: RAL
Royal Arctic Line har fået ny administrerende direktør.

Det er den 49-årige Verner Hammeken, der tiltrådte 1. august. Han afløser Jens Andersen, der har været direktør for RAL siden 2001.

Andersen meddelte allerede i foråret, at han ønsker at gå på pension, og bestyrelsen har derfor haft god tid til at finde en afløser til den vigtige post på broen i rederiet, der spiller en nøglerolle i den grønlandske logistik.

Efter 14 år på broen går Jens Andersen
nu på pension. Foto: RAL
Verner Hammeken kommer ombord på det grønlandske rederi med en solid shipping erfaring i køjesækken. Han er født i Narsaq i Grønland og shippinguddannet hos A. P. Møller-Mærsk. Uddannelsen er suppleret med kurser på Københavns Universitet, London Business School og et MBA-projekt fra Aston Business School.

 Hammeken har arbejdet for A. P. Møller-Mærsk i Danmark, Singapore, Elfenbenskysten, Kina, den Demokratiske Republik Congo samt i Cameroun, hovedsageligt indenfor Mærsks container-baserede aktiviteter. De seneste 17 år har Verner Hammeken arbejdet uden for Danmark.

Vagtskiftet blev markeret ved en velbesøgt
reception i Nuuk forrige fredag. Foto: RAL
Vagtskifte blev markeret sidste fredag med en reception i Nuuk, hvor det lokale erhvervsliv ønskede Jens Andersen held og lykke med pensionisttilværelsen og bød Verner Hammeken velkommen på broen.

Arctic Business Networks netværksleder Ellen Arnskjold oplyser i øvrigt, at hun arbejder på et arrangement, hvor netværkets medlemmer kan få mulighed for at møde den ny administrerende direktør. Når aftalerne kommer på plads, vil der selvfølgelig komme nærmere om arrangementet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar