3. september 2015

Lise-Lotte Terp ny chef for Arctic Consensus

Ny direktør skal styrke samarbejdet mellem Nordjylland og Grønland

Lise-Lotte Terp bliver ny
direktør i Arctic Consensus.
1. oktober overtager Lise-Lotte Terp direktørstolen i Arctic Consensus, der blev ledig, da Thorkild Lauridsen før sommerferien flyttede fra Nordjylland.

Med ansættelsen af Lise-Lotte Terp får Arctic Consensus en stærk spiller på holdet, som kan styrke relationerne mellem Grønland og Nordjylland, mener Tonny Thorup, der er erhvervschef i Aalborg kommune:

- Lise-Lotte har de helt rigtige kompetencer til at gøre en forskel for vores samarbejde med Grønland og de øvrige arktiske lande. Hun har et stort netværk i Grønland og Nordjylland og har i mange år arbejdet med at fremme de nordjyske-grønlandske relationer blandt andet som formand for det Grønlandske Hus i Aalborg, siger erhvervschefen.

Lise-Lotte Terp er et kendt ansigt i Arctic Business Network, hvor hun tidligere har været formand og netværksleder. Hun kommer fra en stilling som sekretariatschef på Aalborg Havn og har flere end 17 års erfaring som ministersekretær, direktionssekretær, sekretariatschef, netværksleder og bestyrelsesleder. Hun har i en årrække arbejdet for Grønlands Selvstyre og er formand for Det Grønlandske Hus i Aalborg. Udover arbejdet i Arctic Business Network har Lise-Lotte Terp også stået bag oprettelsen af Arctic Education Network, som fremmer samarbejdet mellem nordjyske og grønlandske uddannelsesinstitutioner.

Arctic Consensus er platform og bindeled for mere og bedre samarbejde mellem Nordjylland og de arktiske lande, herunder Grønland, som Aalborg i kraft af Grønlandshavnen har et særligt forhold til. Interesseorganisationen er et partnerskab mellem Aalborg Havn, Region Nordjylland, Vækstforum og Aalborg Kommune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar