10. september 2015

Den store udfordring

Behov for lokalt uddannet arbejdskraft

Stor interesse for Seashow i Aasiaat.
Seashow 2015 kom tirsdag til Aasiaat, hvor der var stor interesse for besøget.

De unge strømmede til for vejledning og gode råd - og det lokale erhvervsliv troppede talstærkt op til Arctic Business Networks erhvervsmøde.

30 deltagere blev introduceret til Vækstfonden, og så bød mødet på et spændende oplæg fra Grønlandsbanken om dens CSR-indsats.

Malene Christensen fra Grønlandsbanken:
 - Vi påtager os gerne et ansvar.

- Vi er dybt engageret i CSR-Greenlands skoleprojekt, indledte Malene Christensen.

Arctic Business Networks erhvervsmøde i Aasiaat
samlede 30 deltagere til et spændende møde.
- Den helt store udfordring er at skaffe veluddannet lokal arbejdskraft. Der er mange, der begynder på en uddannelse, men fuldfører den ikke. Det skal vi have gjort noget ved, så vi påtager os gerne et ansvar - og så mener vi, at CSR er med til at sikre fremtiden, forklarede Christensen, der også kunne fortælle, at banken fører regnskab med timerne til CSR-arbejdet.

Grønlandsbankens CSR-aktiviteter spreder sig bredt. Medarbejderne påtager sig frivilligt arbejde, og de stiller gerne op i skoler og foreninger for at fortælle om og undervise i finansielle problemstillinger. Desuden har man tænkt miljø ind i driften og bruger blandt andet solceller af hensyn til miljøet.

- Det har været en ny måde at tænke bank på, siger Malene Christensen, der mener, at det har ændret den interne tankegang, efter at man bevidst er begyndt at arbejde med CSR.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar