7. august 2015

Unge gør rent

Et godt tilbud til virksomheder i Nuuk

De unge giver gerne virksomhederne en
håndsrækning. Foto fra CSR Greenlands hjemmeside.
Umiddelbart inden sommerferien fik øl- og sodavandstapperiet Nuuk Imeq en håndsrækning fra et af byens ungdomsprojekter, da parcellen skulle gøres pæn til sommeren, fortæller CSR Greenland på sin hjemmeside.

Det var ungdomsprojektet Timi Asimi, der gav Nuuk Imeq en hjælpende hånd.

Gennem fire år har 135 unge været igennem ungdomsprogrammet Timi Asimi. De stiller med superkort varsel gerne op til forskellige arbejdsopgaver, så da Nuuk Imeq med en dags varsel kontaktede projektet, var ti unge klar til en hurtig rengøringsopgave på tapperiets store arealer.

Resultatet af dette rengøringsprojekt var ikke til at tage fejl af. Der var masser af affald og over 40 fyldte sorte sække. Belønningen var naturligvis at mødes med vennerne, morgenmad og frokost i Nuuk Imeq og ikke mindst fri sodavand.

 Nuuk Imeq har gennem tre år sponsoreret Timi Asimi og støttet projektet økonomisk. Gennem samarbejdet har man skabt en tilbagevendende rengøringsdag til glæde for de unge og for Nuuk Imeq.

De unge påtager sig gerne nye samfundsopgaver og rengøringsprojekter, så hvis der er andre virksomheder, der har brug for en hurtig rengøring omkring arealerne, kan man kontakte projektets leder Kim Godtfredsen, 48 52 33.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar