15. januar 2015

Klar til indvielse

Overnatningsfacilitet til Nuuks hjemløse

Nuuks nye nød-overnatningscenter er opført af
Nørresundby-virksomheden DC Supply A/S.
Nørresundby-virksomheden DC-Supply A/S er i disse dage ved at lægge sidste hånd på et næsten 250 kvadratmeter stort byggeri ved Kujallerpaat i Nuuk.

- Det drejer sig om en facilitet til nødovernatning, forklarer salgschef Jan Bager.

- Her bliver det muligt for hjemløse og andre trængende at få sig et sted at sove for natten. Der er i alt seks værelser med plads til i alt 36 overnattende samt køkken og opholdsstue. Desuden er der faciliteter til vagtpersonale.

Det nye byggeri tager sig lunt og indbydende
ud i vintermørket
.
-Byggeriet er opført med seks 40-fods-containere og tre 20-fods-containere, som er isoleret og beklædt i overensstemmelse med de grønlandske bygningsregulativer. Umiddelbart ser man ikke, at byggeriet er opført af containere - og det er et godt eksempel på, hvordan man godt og funktionelt kan bruge containere i byggeriet, siger Jan Bager.

Bygherren er Naalakkersuisut, det grønlandske selvstyre, og overdragelsen finder sted i uge 5.

DC Supply A/S producerer, sælger og udlejer vi alle former for standard og specialcontainere og servicerer alle brancher som eks. offshore, industri, detail, byggeri, transport. Produkterne omfatter blandt andet mobile køkkener, mandskabsvogne, midlertidig genhusning, sanitet, køl/frys, beboelse, kontor eller lager/opbevaring.

DC-Supply har opereret i Grønland i mange år. Forrige år leverede man blandt andet fire lejligheder, der bliver brugt til genhusning i forbindelse med et større renoveringsprojekt i den grønlandske hovedstad. DC Supply er medlem af Arctic Business Network.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar