14. januar 2015

Hidtil største netværksprogram

Arctic Business Network samarbejder med Nordatlantens Brygges Erhvervsklub

Medlemmerne i Arctic Business Network kan se
 frem til et år med mange netværksaktiviteter.
Arctic Business Network har netop offentliggjort programmet for 2015.

- Programmet er det hidtil mest omfattende i netværkets historie, siger netværksleder Ellen Arnskjold.

- Det skyldes ikke mindst, at vi har etableret et samarbejde med Nordatlantens Brygges Erhvervsklub, så medlemmerne får gratis adgang til begge netværks arrangementer. Baggrunden for samarbejdet er strategiprocessen, hvor vi går nye veje for at skabe mere værdi for medlemmerne. Et af de nye tiltag er derfor også at leve stærkere op til at være et arktisk netværk blandt andet ved at danne netværk med netværk.

Nordatlantens Brygges Erhvervsklub tæller medlemmer fra Færøerne, Island, Grønland eller Danmark. Ásta Stefánsdóttir, der er primus motor i Nordatlantens Brygges Erhvervsklub, glæder sig til at møde medlemmerne af Arctic Business Network:

Netværksleder Ellen Arnskjold,
 Arctic Business Network.
- Nordatlantens Brygges Erhvervsklub har interesse i at styrke netværket til fordel for medlemmerne, og vi ser en spændende mulighed for at få en bedre indsigt i de grønlandske forhold gennem denne samarbejdsaftale. Begge netværk har fokus på at se på forretningsmuligheder i den arktiske region og ikke mindst få bedre kendskab til, hvordan det vestnordiske samarbejde kan vokse.

Nordatlantens Brygges Erhvervsklub har eksisteret i 5 år, og vi har i ABN bemærket, at der altid er et spændende program med fokus på erhvervsmuligheder i den arktiske region blandt andet med arrangementer om Færøerne, Island og Grønland. Det er områder, som ABN’s medlemmer også har fokus på, så det bliver spændende at kunne deltage i deres arrangementer – og forhåbentlig tilføre medlemmerne merværdi. Vi glæder os samtidig til at byde Nordatlantens Brygges Erhvervsklubs medlemmer velkommen til vores arrangementer og få udvidet netværket, siger Ellen Arnskjold.

Alle kan se frem til et spændende program i ABN og Nordatlantens Brygges Erhvervsklub. Der vil blandt andet være et fælles tilrettelagt arrangement med virksomhedsbesøg i september hos den islandske virksomhed Marel, som har et større showroom på Amager, København. Marel er leverandør af integrerede systemer samt standardiserede enkeltstående maskiner til kød-, fisk- og fjerkræindustrierne. Se mere www.marel.dk

- Vi byder på arrangementer i Nuuk, Sisimiut, Aalborg og København. Programmet for Nordatlantens Brygges Erhvervsklub er endnu ikke helt færdigt, men vi kan allerede her afsløre, at der vil være arrangementer med fokus på islandsk iværksætterånd i juni, og et arrangement i november med fokus på styrkelse af det vestnordiske samarbejde. Og til december finder den traditionsrige NOMA networkingfrokost sted. Deltagelse kræver særskilt betaling, men der vil selvfølgelig også være plads til ABN's medlemmer, tilføjer Ellen Arnskjold.

Arctic Business Network program kan i sin helhed ses her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar