16. januar 2015

CSR-projekt giver hurtige resultater

Fast arbejde til grønlændere i Aalborg

Jobrådgiver Bodil Nielsen fra Aalborg-afdelingen af Krifa er godt tilfreds med de foreløbige resultater af det CSR-projekt, som A-kassen indledte i slutningen af november i samarbejde med værestedet Tamassa, som er en afdeling af Det Grønlandske Hus i Aalborg.

Bodil Nielsen besøger Tamassa en gang om ugen, hvor jobsøgende grønlændere kan få gode råd og vejledning til at tage aktivt del i arbejdsmarkedet.

- Vi begyndte i slutningen af november. Jeg har talt med 18 personer, og de tre af dem har allerede fået fast arbejde, siger en glad og stolt Bodil Nielsen
.
Bodil Nielsens rådgivning består først og fremmest i hjælp til at skrive et cv og ansøgninger, men hun benytter også det netværk, som hun har i kraft af sit daglige virke som tværfaglig jobrådgiver i Krifa.

- Mange af de grønlændere, som jeg har talt med, har nogle imponerende joberfaringer med i bagagen fra Grønland- og det er så spørgsmålet om at synliggøre dette,siger Bodil Nielsen, der understreger, at rådgivningen gælder alle typer af jobs og kvalifikationer. Både akademikere og folk med kortere uddannelser er velkomne i rådgivningen på Tamassa.

- Jeg har forresten også lært en masse om Grønland i den første måned her i Tamassa, fortæller Bodil Nielsen, der ikke har nogen særlig tilknytning til den store ø.

Krifa, der er en tværfaglig A-kasse, har søsat grønlænder-rådgivningen som en CSR-aktivitet. Bodil Nielsen bruger halvanden dag om ugen på projektet, der foreløbigt varer et år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar