25. februar 2014

Tag til Grønland med Arctic Business Network

15 ledige pladser - du kan stadig nå det

Gammelt og nyt mødes i Nuuk. Den grønlandske
hovedstad har de seneste år været præget af voldsom
byggeaktivitet.
Så er det ved at være sidste chance for at komme med på forårets store erhvervsrejse til Grønland – men du kan stadig nå det. Der er 15 ledige pladser og sidste tilmeldingsfrist er 28. februar.

Grønland og Arktis er et af tidens varme emner – og her får du chancen for at møde det grønlandske erhvervsliv på hjemmebane, høre om mulighederne, lære om udfordringerne og ikke mindst ved selvsyn stifte bekendtskab med verdens største ø. Turen går til Grønland i dagene 28. april til den 2. maj i det spæde arktiske forår, hvor der stadig er sne, men hvor solen er ved at få magt.

På turen besøger vi Kangerlussuaq, Sisimiut og Nuuk. Programmet byder på virksomhedsbesøg, workshops, hundeslæder og en sejltur til Grønlands første vandkraftværk i Buksefjorden ved Nuuk, så der er lagt op til en rigtig spændende tur, hvor der både bliver lejlighed til at lære – og networke, knytte kontakter og gøre forretninger. Kort sagt en begivenhed, du ikke må snyde dig selv for.

Kom og vær med – det bliver årets største oplevelse. Turen er åben for alle. Du kan læse mere om programmet, tilmelding og praktiske spørgsmål her.

Klik på programmet for stor udgave:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar