17. februar 2014

Mød en iværksætter

Arctic Business Network holder medlemsmøde i Nuuk

Anne Sofie Hardenberg møder Arctic
Business Network. Foto: Ny Nordisk Mad
Onsdag den 19. februar holder Arctic Business Network medlemsmøde i Nuuk. Mødet foregår i Bank Nordiks lokaler 16.30 til 18.30.

På mødet vil der blive en orientering om netværkets nuværende og fremtidige aktiviteter. Bagefter byder netværket på et spændende foredrag med Anne Sofie Hardenberg, som vil øse af sine erfaringer som iværksætter.

Annso er inspireret af den samiske kulturformidler Laila Spik og har blandt andet lært Prins Henrik og den berømte franske kok Poul Bocuse, hvordan man håndterer de grønlandske råvarer i køkkenet.

Kvan er en væsentlig råvare i ny grønlandsk gastronomi.
Netværkstanken betyder meget for Anne Sofie Hardenberg, der har arbejdet bevidst med sit netværk – både i og uden for Grønland – og nævner det som en forudsætning for at brænde igennem i medierne, hvilket er væsentligt, når man sælger kogebøger. Hun har blandt andet udgivet kogebøgerne Igaassat og Mamaq – og er involveret i både produktion, markedsføring og salg af grønlandske krydderier i firmaet Kvann Kompagniet.

- Man skal evne at tænke ud af boksen – og så skal man tro på sig selv, siger Anne Sofie Hardenberg, når hun skal forklare baggrunden for sin succes som iværksætter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar