4. februar 2014

Grønlandske praktikanter

Praktikanter med forståelse for både dansk og grønlandsk kultur og sprog

Praktikvejleder Anne Louise Berg
Thomsen, Det Grønlandske Hus i Aalborg.
Det Grønlandske Hus i Aalborg har en tæt kontakt til de grønlandske studerende i Nordjylland. Blandt andet hjælper man de studerende med at skaffe praktik-pladser - og i den forbindelse opfordrer husets praktikvejleder, Anne Louise Berg Thomsen, virksomhederne i Arktic Business Network til at tage en praktikant.

Praktikanterne har forståelse for det grønlandske sprog og kulturen - og kan derfor yde et værdifuldt bidrag til virksomheden, siger praktikvejlederen og opfordrer virkseomhederne til at kontakte hende for at høre mere om mulighederne.

Praktikpladserne er vigtige for de studerende. En praktikplads er en vigtig brik i den studerendes uddannelse og udvikling af evner som fagperson – det er i praktikken, at man kommer ud i den virkelige verden og afprøver sin viden fra skolebænken og ikke mindst udbygger sine faglige kompetencer. Man får praktisk erfaring, kontakter og netværk – alle vigtige elementer, når man er færdig med sin uddannelse, og skal ud på arbejdsmarkedet, siger praktikvejlederen.

Det Grønlandske Hus har oprettet en praktikant-bank på sin hjemmeside. Der er i øjeblikket fire studerende i praktikbanken.

Praktikantbanken kan ses her.

1 kommentar:

  1. Det er et super godt initiativ - alle der kan bidrage bedes gøre sit til at vi finder det der søges. Jeg håber at se Anne Louise til et kommende arrangement i netværket hvor vi kan høre mere ....

    SvarSlet