18. november 2014

Startup Ajornanngilaq!

Iværksætterkampagne i GrønlandUge 47 er udnævnt til Danmarks iværksætteruge med en lang række arrangementer for og om iværksættere, men heller ikke Grønland står tilbage. I øjeblikket kan man på Facebook møde nogle af de grønlandske iværksættere, som i små film fortæller om, hvordan de kom i gang med iværksætteriet.

Det er Greenland Business, der står bag kampagnen, hvor et veritabelt roadshow turnerer rundt i Grønland for at møde iværksætterne og invitere til workshops og seminarer. Det sker altsammen under kampagneoverskriften Startup - Ajornanngilaq (Startup - det kan sagtens lade sig gøre!)

Kampagnen markedsføres via Facebook - og hertil har man produceret en række små videofilm, hvor man blandt andet kan møde den tidligere Air Greenlanddirektør Michael Binzer og direktøren for Sermersooq Business Council Ulla Lynge. Desuden byder filmene på et møde med en række unge og initativrige grønlandske iværksættere. Alle filmene kan ses på Greenland Business' Facebookside.

I den kommende uge gæster kampagnen Nuuk, hvor fokus er på eksport.

I Danmark står Erhvervsstyrelsen for flere end 250 arrangementer. En oversigt over mulighederne kan ses her. Også fagforeningen Krifa har koblet sig på kampagnen og byder på en række såkaldte webinararer. En oversigt findes her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar