12. februar 2019

Ny slagtersvend

Innovativ og iderig slagtersvend

Den nybagte slagtersvend. Foto: Arctic Import
Arctic Group har uddannelse af den grønlandske ungdom stående højt på den strategiske to-do-liste. Derfor var der også feststemning i virksomheden, da slagterlærlingen Minik fra Ilulissat forleden bestod sin svendeprøve.

Det skete med både med ros og flotte karakterer. Minik har i tre et halvt år stået i lære i  Super1-butikken i Ilulissat.

- Minik er fagligt dygtig og kreativ og er samtidig meget ambitiøs. Han er innovativ og iderig og har flere gange undervejs i sin uddannelse præsenteret lækre oplæg i slagterboksene i butikken. Minik er vellidt af kollegaer og kunder, og er altid klar med hjælp, råd og vejledning, skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Administrerende direktør Thomas Hjort, Arctic Group, er også tilfreds med resultatet:

- For Arctic Group er det helt naturligt at tage ansvar og støtte op om uddannelse af unge og skabe vækst og arbejdspladser i Nordatlanten. Vi søger løbende nye lokale medarbejdere på alle vores markeder. Via vore selskaber, butikker, salgskontorer og aktiviteter er vi tilstede i lokalområderne, og jeg er stolt af, at vi kan give unge mennesker en mulighed for at få fodfæste på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.

- Vi har i dag flere elever i uddannelse, og med en uddannelse hos os gør vi dem fagligt stærke og styrker deres kompetencer, som rykker dem et kæmpeskridt nærmere deres drømmejob, som meget gerne må være hos os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar