26. februar 2019

Nærved og næsten...

Håbet brast

Julie og Nina tog seerne med storm.
Desværre var fagjuyen ikke enig.
Den grønlandske duo Julie og Nina fik en flot andenplads i det danske Melodi Grand Prix i Herning.

Konkurrencen blev fulgt over hele Rigsfællesskabet - og mange krydsede fingre for Julie og Nina. Parret vandt da også afstemningen blandt seerne, der imidlertid blev overtrumfet af DR's fagjury, der foretrak danske Leonoras "Love is forever" som repræsentant ved det internationale Melodi Grand Prix i Israel.

Der var massiv grønlandsk opbakning til Julie og Nina fra Grønland - ikke alene under stemmeafgivningen. Mange har støttet de to sangere undervejs i konkurrencen med anerkendelser på de sociale media.

Virksomheden Polar Seafood støttede også, så det blandt andet blev muligt for Julie og Nina at tage på et roadshow til danske lokalradioer forud for konkurrencen.

- Vi støtter gerne - ikke mindst fordi Julie og Ninas budskab falder sammen med Polar Seafoods værdier, siger bestyrelsesformand Henrik Leth:

- Hos Polar Seafood er vi stolte af de resultater, Grønland skaber. Ikke kun erhvervsmæssigt men i høj grad også inden for sport, kunst og kultur. Derfor giver vi gerne vores opbakning til Julie Berthelsens og Nina Kreutzmanns deltagelse i det danske Melodi Grand Prix. Ikke mindst fordi deres smukke og stærke budskab om fællesskab falder fint i tråd med vores egne værdier. Herunder talentudvikling og international synliggørelse af Grønlands kvaliteter og mangfoldighed.

Efter konkurrencen fortalte Julie og Nina, at de var ærgerlige over andenpladsen, men håber samtidig at det flotte resultat i fremtiden kan bane vejen for andre grønlandske kunstnere:

- Vi har i Grønland så mange dygtige kunstnere inden for alle genrer, så vi kan helt sikkert gøre os bemærket en anden gang, erklærede Julie Berthelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar