26. januar 2018

Jobmesse i Maniitsoq

CSR

Afgangseleverne i Maniitsoq mødte
 erhvervslivet. Foto: ACB
Arctic Circle Business holdt tirsdag jobmesse for folkeskolens afgangselever i Maniitsoq. 11 virksomheder deltog i messen.

Jobmessen er en del af det storstilede CSR-projekt "Virksomhederne ud i skolerne - skolerne ud i virksomhederne".

- I samarbejde med Atuarfik Kilaaseeraq har vi aftalt at køre CSR-projektet VIS-SIV hvert skoleår, og vi regner med at skulle arrangere jobmesse igen i fremtiden, siger Juliane Henningsen, direktør i Arctic Circle Business.

- Vi ønsker at give de ældste folkeskoleårgange en bedre forståelse for arbejdsmarkedet, give dem er bedre kendskab til en række erhverv og uddannelsesmuligheder, øge ambitionsniveauet, klæde lærere og ledelse bedre på til at yde den bedste rådgivning og udvikle et samarbejde mellem skoler og virksomheder om vejledning, erhvervspraktik og elevernes employability.

- Udover jobmesse kører vi andre VIS-SIV projekter, såsom: Hvor elever fra skolen kan besøge virksomheder med henblik på at få indblik på erhvervslivet, og hvor virksomheder kan besøge bestemte klasser i ældstetrinnet og fremvise deres arbejde, og vi håber på fortsat samarbejde om disse projekter, fortæller Juliane Henningsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar