5. januar 2018

Dansk flyselskab til Grønland

Skal assistere Air Greenland med patientflyvninger

En Dornier 328 fra Sun-Air. Alle selskabets fly
er malet i British Airways farver. Foto: wikipedia.
Det danske flyselskab, Sun-Air fra Billund, skal i 2018 assistere Air Greenland med ambulanceflyvningerne i Grønland. Det skriver Sun-Airs direktør, Kristoffer Sundberg, i en nytårshilsen på Check-In.

- Grønland er et specielt land at flyve ambulanceflyvning i, både i forhold til vejrlig, meget store distancer mellem lufthavnene og ikke mindst landingsforhold, og det kræver erfaring og de rigtige kompetencer at løfte opgaven, og det er klart, at det skaber stor stolthed hos os at blive valgt som leverandør til sådan en tillidspost at flyve med akutte patienter såsom for tidligt fødte børn, kræftpatienter og traumepatienter til Rigshospitalet i Danmark, mener Kristoffer Sundberg..

Aftalen er blevet til i samarbejde med Air Greenland, som står for hovedaftalen med sundhedsvæsnet på Grønland og vil omfatte omkring 30 årlige ambulanceflyvninger til Danmark. Den nye aftale trådte i kraft ved årsskiftet.

SUN-AIR of Scandinavia A/S har hovedkontor i Billund og med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Thisted og Sindal. Herfra styres virksomhedens forretningsområder, som med årene dækker over flere områder; ruteflyvning, værksteder, reservedelssalg og charterflyvninger samt internationalt flysalg og leasing. Selskabet driver blandt andet en række ruter, der flyves i et franchise-samarbejde med British Airways.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar