8. januar 2018

Fokus på erhvervslivet i Sydgrønland

Udvikling af småskalavirksomheder i Kommune Kujalleq

Rikke Becker Jacobsen vil udvikle det
sydgrønlandske erhvervsliv. Foto: AAU
Hvad er et godt arbejdsliv, og hvordan udvikler vi bæredygtige småskalavirksomheder indenfor fiskeri og turisme? De spørgsmål har antropologen Rikke Becker Jacobsen fra Aalborg Universitet sat sig for at besvare med udgangspunkt i det sydgrønlandske erhvervsliv.

Derfor vil Rikke Becker Jacobsen besøge erhvervlivet i Kommune Kujalleq de kommede 10 dage.

- Vi er interesserede i at høre om folks dagligdag og deres konkrete erfaringer med at drive småskalavirksomhed indenfor fiskeri og turisme, siger Rikke Becker Jacobsen og tilføjer at undersøgelsen blandt andet vil munde ud i en rapport, udgivet af Nordisk Ministerråd. Rikkes besøg er et led i et større samarbejde mellem Grønlands Naturinstitut, Færøernes Universitet, og Aalborg Universitet om bæredygtig udvikling af småskalavirksomheder i Sydgrønland.

Udover Rikkes Becker Jacobsens besøg omfatter undersøgelsen blandt andet også en workshop med deltagelse af lokale aktører, som løber af stablen i april.

Hvis man er interesseret i at deltage i undersøgelsen, kan Rikke Becker Jacobsen kontaktes på telefonnummer: +45 93562348 / rbj@ifm.aau.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar