4. november 2015

Vagtskifte i Arktisk Kommando

Uvist hvem der bliver ny chef

Generalmajor Stig Østergaard Nielsen.
Arktisk Kommando i Nuuk skal have ny chef, meddeler kommandoen på Facebook.

Ved udgangen af oktober gik generalmajor Stig Østergaard Nielsen på pension efter at have været chef for Arktisk Kommando, siden kommandoen blev oprettet i 2012.

Forsvarschef Peter Bartram har indsat kommandør Christian Nørgaard som fungerende chef for Arktisk Kommando i perioden fra 1. november og til og med 31. december 2015. Det er endnu uvist, hvem der herefter vil være chef for Arktisk Kommando.

Kommandør Christian Nørgaard har siden 2013 været ansat som Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og som chef for Kongeskibet. Jobbet som fungerende chef for Arktisk Kommando vil kommandøren varetage ved siden af arbejdet for Hendes Majestæt Dronningen.

 Deltagerne i Arctic Business Networks business-ekspedition i Grønland i 2014 havde blandt andet dengang lejlighed til at møde Stig Østergaard Nielsen, der fortalte forretningsfolkene om den nye kommandos arbejde og ikke mindst om de storpolitiske forhold i farvandene rundt om Grønland.

På trods af pensioneringen bliver det ikke til et helt farvel til Forsvaret for generalmajor Stig Østergaard Nielsen. Han er nemlig fra 1. november 2015 blevet udpeget som formand for Forsvarets Flyvehavarikommissionen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar