5. maj 2015

Twitter-lynkursus

Lærerigt ABN-møde i Nuuk

Der var gang i mobilerne på mødet -
og det var oven i købet tilladt
.
Der var godt med deltagere fra begge sider af Atlanten, da Arctic Business Network mandag holdt medlemsmøde i Nuuk.

Mange af deltagerne i de kommende dages Future Greenland-konference er allerede kommet til byen - og det gjorde mødet til et rigtigt netværksmøde i ordets bedste forstand.

Netværk - de sociale på nettet, forstås - var også på dagsordenen for mødet.

Jan Boman fortalte veloplagt om
mulighederne i de socaila media.
Jan Boman fra Boman Qujan fortalte om de sociale media på godt og ondt. Pointen er, at man skal vide, hvad man vil, når man engagerer sig i de sociale media, og så i øvrigt være parat til at reagere hurtigt, hvis man havner i en såkaldt "shitstorm".

Bagefter gav Maren Granlien fra Nuuk-firmaet Ilik et lynkursus i Twitter. Mødet endte med at alle mødedeltagerne twittede lystigt med hinanden.

Man var enig om at prøve mulighederne i Twitter af ved Future Greenland-konferencen. Det vil ske under hashtagget #FutureGL.

Marie Granlien giver netværksleder
Ellen Arnskjold et par staldtips til Twitter.
Her fra bloggens redaktion spiller vi naturligvis med på spøgen og vil meddele alle nyopslag på via twitter. Er du ikke på twitter, så fortvivl dog ikke. I lighed med hidtil bliver alle nye historier også annonceret på Facebook. Hvis du ikke allerede følger Arctic Business Network på Facebook, kan du gøre det ved at følge linket. Så modtager du en notifikation, hver gang der er et nyt indlæg på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar