22. maj 2015

Også et tilbud til erhvervslivet

Uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv står til søs i Grønland

Seashow er en sejlende uddannelsesvejledning,
 som også har noget at tilbyde erhvervslivet.
Foto: DGH-Aalborg.
Folkene i Det Grønlandske Hus i Aalborg har  i disse dage travlt med forberedelserne til Seashow 2015, der løber af stabelen 7. - 14. september.

Det er nu tredje gang, at det Grønlandske Hus arrangerer Seashow, som er en sejlende uddannelsesvejledning langs den grønlandske vestkyst. I år drejer det sig om strækningen Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Maniitsoq og Nuuk. Skibet lægger til i byernes havn, og de unge kan komme ombord og møde repræsentanter for en række danske og grønlandske uddannelsesinstitutioner - og selvfølgelig høre mere om livet på blandt andet de danske efterskoler.

I forhold til tidligere vil Seashow 2015 byde på en styrket erhvervsdel, hvor der i samarbejde med Arctic Business Network blive særlige erhvervsarrangementer i forbindelse med anløbene.

Vi har derfor et godt tilbud også til erhvervslivet, mener den ansvarlige, uddannelseskoordinator Anna Louise Berg Stisen fra DGH-Aalborg:

- Udover at SeaShow først og fremmest er en uddannelsesmesse, er det også en uge med fokus på erhverv og samarbejdet mellem Grønland og Danmark. Turen er derfor også oplagt for eksempelvis sælgere, der via besøgene i de fem byer på ruten kan nå ud til mange potentielle kunder og samarbejdspartnere, siger Stisen.

Det er ved at være sidste chance for at tilmelde sig. Prisen for at deltage er kr. 20.000,-, hvis man ønsker fly fra Danmark. Deltagere, som stiger på skibet i Ilulissat og afmønstrer i Nuuk, kan deltage for kr. 13.500, oplyser Anne Louise Berg Stisen.

Udover DGH-Aalborg og Arctic Business Network er også Arctic Educational Network og Aalborg medarrangører på det store projekt.

Seashow 2015 kan følges på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar