13. maj 2015

Rejsebureau på Grønlandshavnen

Grønlands Rejsebureau gik i luften i Aalborg

Direktør Peter Bastrup bød velkommen og fortalte
 om planerne for det nye kontor på Grønlandshavnen.
Tirsdag eftermiddag slog Grønlands Rejsebureau dørene op for virksomhedens nye afdeling i Nordjylland, der meget passende holder til på CLS-kontorhotellet i Royal Greenlands tidligere hovedkontor på Grønlandshavnen i Aalborg Øst. Det skete ved en velbesøgt reception.

- Vi tror på Nordjylland. Ikke alene på grund af de tætte forbindelser til Grønland, men også fordi området er et kraftcenter, sagde direktør Peter Bastrup og understregede, at selv om bureauet er specialist i Grønland, kan man klare alle former for erhvervsrejser - og han så derfor frem til et tæt samarbejde med det nordjyske erhvervsliv.

Lise-Lotte Terp fra Aalborg Havn bød velkommen på havnens vegne. Lise-Lotte Terp er også formand for det Grønlandske Hus i Aalborg - og der havde hun fundet gaven til receptionen. Det var en musikalsk gave i form af underholdning ved grønlandske Judithe Jørgensen, der efterhånden har gjort sig bemærket ved en del lejligheder. Judithe har vundet flere sangkonkurrencer og er et kendt navn i det grønlandske miljø i Nordjylland.

Det er første gang i flere end 20 år, at Grønlands Rejsebureau åbner et nyt kontor. Den daglige ledelse af Aalborg-kontoret er lagt i hænderne på afdelingschef Tina Mogensen.

Receptionen var velbesøgt.
Lise-Lotte Terp fra Aalborg havn bød
 velkommen til Nordjylland - og Grønlandshavnen.
Den grønlandske sangerinde Judithe Jørgensen stod for underholdningen.
Afdelingschef Tina Delin Mogensen er daglig leder
 af kontoret på Grønlandshavnen.
Direktør Peter Bastrup fra Grønlands Rejsebureau
omgivet af en del af personalet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar