5. marts 2014

Pris til London Mining

Spændende besøg på Toronto Stock Exchange 


Af salgs- og marketingchef Ole Brøndum, Aalborg Havn

Livlig handel på Toronto Stock Exchange. Foto: WikiPedia
Toronto 4. marts 2014: Her i formiddag fik alle vi deltagere i GA’s og Arctic Cluster of Raw Materials tur til PDAC mulighed for at se og opleve Toronto Stock Exchange (TMX). Et spændende indblik i det, der kan betegnes som verdens største børs for mineindustrien.

Der er over 1.600 minevirksomheder registreret på både TMX og TMXV (Venture eller junior selskaber), cirka halvdelen canadiske efterfulgt af sydamerikanske og afrikanske. Derefter følger australske og europæiske.

Toronto Stock Exchange er verdens største børs
for mineindustrien - og det kunne nok imponere
delegationen. Foto: Ole Brøndum
Så havde jeg set frem til at se en masse travle personer løbe rundt i forskellige farvede jakker, råbe, fægte med armene etc. i deres iver for at sælge og købe aktier. Der blev jeg skuffet. Det hele klares på en computer og med storskærme - se foto med nogen af besøgets deltagere.

Tilbage til udstillingen og standtjeneste på GA’s stand. Fik en snak med dem, der passerede forbi og med emange af deltagerne under GA’ vinger. Ros til GA’s folk og ikke mindst Projekt Manager Ellen Lerch Høj Arnskjold for et supert stykke arbejde med både arrangementer og stand.

Eftermiddagen blev brugt på at pleje kontakter til de mest modne projekter i Grønland i øjeblikket, Hudson Resources Inc., Tanbreeze, True North Gems, Ironbark etc. etc.

London Minings Jenny Yang modtager
 årets pris. Foto: Ole Brøndum
Dagen blev afsluttet med Ministry of Industry and Minerals Resources reception på Fairmont Royal York Hotel. Traditionsrig og som sædvanligt på meget lidt plads, men det hører ligesom med.

Jørgen Skov Nielsen, MIM, uddelte årets “Prospectors and Developers Award of the Year 2014”, der denne gang gik til London Mining. Prisen blev på London Minings vegne modtaget af Jenny Yang. Se foto af Jenny Yang på talerstolen med sin takketale for prisen.

Næste stop er Cruise Shipping Miami 2014, som jeg flyver til imorgen.

Red. anm.: Dette var sidste blogbidrag fra årets PDAC. Redaktionen siger tak for indlæggene. I øvrigt blogger Toronto-børsen også. Se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar