21. marts 2014

Muligheder for samarbejde

Grønlandsk erhvervskonference på Christiansborg

Christiansborg bliver rammen for konference
om dansk-grønlandsk samarbejde på erhvervsfronten.
Foto: WikiPedia
"Muligheder og udfordringer for udvikling af frugtbare samarbejder" er temaet for en grønlandsk erhvervskonference, der løber af stabelen den 9. maj på Christiansborg.

Det er partiet IA, Grønlands Arbejdsgiverforening og de studerendes organisation Avalak, der står bag konferencen, hvor der sættes fokus på erhvervslivets rolle i samarbejdet mellem Grønland og Danmark.

- Med erhvervskonferencen ønsker AVALAK, GA og IA at sætte en konstruktiv debat i gang omkring, hvilken rolle erhvervslivet kan spille for at opnå øget samarbejde på tværs af landegrænser. Vi ønsker ligeledes at sende et klart signal og indbydelse til de grønlandske studerende om behovet for samarbejde for at sikre gode uddannelses- og praktikmuligheder samt fremtidige arbejdspladser for de studerende i forbindelse med grønlandske erhvervsprojekter, skriver arrangørerne i indbydelsen.

Talere på konferencen bliver blandt andre udenrigsminister Martin Lidegaard og professor Minik Rosing. En lang række politikere og erhvervsfolk vil deltage i paneldebatterne. Konferencier er journalisten Martin Breum fra DR. Konferencesproget er dansk.

Invitation og program for konferencen kan ses her.

Tilmelding kan ske her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar