20. august 2019

RAL-rute til USA

Mette Frederiksen på kajen sammen med
Kim Kielsen (tv) og Verner Hammeken. Foto: RAL
I kølvandet på virakken om Trumps ønsker om at købe Grønland, meddeler Royal Arctic Line, at selskabet planlægger at åbne en rute til USA inden for nogle få måneder.

Meddelelsen kom, da Danmarks statsminister Mette Frederiksen mandag var på virksomhedsbesøg hos rederiet, som led i Frederiksens første besøg i Nuuk som statsminister.

- Jeg tror, Mette Fredriksen fik et klart indtryk af RAL som både vital infrastruktur, men også som en virksomhed, der fremadrettet vil spille en rolle i styrkelsen af de handelsmæssige relationer. Dette vil også være et signal til USA om at Royal Arctic Line også ønsker at gøre det let at handle med USA, siger Verner Hammeken.

- Vi er glade og stolte over, at der blev afset tid til at besøge Royal Arctic Line. Jeg er især glad for, at statsministeren tog sig tid til at hilse på vores medarbejdere under rundvisningen. Jeg fornemmer, at vi kom igennem med vores budskaber om, hvad der ligger til grund for vores vision om at gøre det let at handle med Grønland. Der var god spørgelyst fra Mette Frederiksen og andre i følget, og vi oplevede en god stemning omkring hele arrangementet, siger Verner Hammeken.

Efter Verner Hammekens oplæg blev der tid til at besøge container-kajen, hvor Mette Fredriksen fik mulighed for at se et af RAL’s bygdeskibe. Der var ligeledes anledning til at hilse på en række medarbejdere, der stod klar til at hilse på Mette Fredriksen, inden hun gik ombord på bygdeskibet Ivalo Arctica.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar