16. august 2019

Borgmesterløb

Morgenfrisk topmøde

To morgenfriske borgmestre på løbetur. Foto: Privat
Nuuk er i øjeblikket vært for AalborgDage i Nuuk med mange arrangementer - både på det formelle og uformelle plan.

Torsdag morgen benyttede Aalborgs borgmester Thomas Kastrup Larsen lejligheden til en frisk morgentur og rundvisning  i Nuuks gader sammen med fungerende Sermersooq-borgmester Ujo Petersen.

- Vi i Kommuneqarfik Semersooq sætter stor pris på vort samarbejde med Aalborg Kommune. Det er mere end en fragtforbindelse der forbinder vore to kommuner, siger Uju Petersen.

- Samarbejdet har gavnet både borgerne og erhvervslivet i begge kommuner, samt de politiske organisationer såvel som kulturlivet.

Aalborg-dage afholdes hvert andet år, hvor Nuuk og Aalborg skiftes til at være vært. Dette års stort anlagte program byder blandt andet på en erhvervskonference med temaerne arbejdskraft, rekruttering, opkvalificering og uddannelse. Dernæst er der virksomhedsbesøg og en politisk workshop på programmet.

Lørdag aften den 17 august er der venskabskoncert i Katuaq med Aalborg symfoniorkester, Josef Lund Josefsen, Nina Kreutzman og Arnannguaq Gerstrøm, hvor Arnannguaq Gerstrøm har komponeret et værk specielt til lejligheden. Billetter fåes i Katuaq, og der er gratis entré.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar