19. oktober 2017

Råstoffer og infrastruktur

Greenland Conference '17

Greenland Conference sætter blandt andet fokus
på de kommende infrastrukturprojekter i
Grønland, som her den ny lufthavn ved Nuuk.
Så er det ved at være tid til Arctic Cluster of Raw Materials årlige Greenland Conference.
Årets konference sætterfokus på både råstofindustrien i Grønland og landets kommende store infrastrukturporojekter som blandt andet en udbygning af lufthavnene i Nuuk og Ilulissat.

ACRM oplyser i invitationen at konferencen henvender sig til alle, der er interesseret i at drive forretning i Grønland, og at konferencen på rig lejlighed til at netværke med "policy makers", potentielle investorer og entreprenører og iværksættere. - Der er store forretningsmuligheder forude, lyder det.

Konferencen byder på indlæg af en lang række centrale beslutningstagere, blandt andre DI-direktør Karsten Dybvad, Naalakkersuisoq Múte Bourup Egede, Martin Sandy Shalmi fra Greenland Exploration Services, John Rasmussen fra Sikuki Nuuk Harbour samt Jóhannus Egholm Hansen, der er formand for Kalaallit AirPorts.

Man kan læse mere om konferencen på DI's hjemmeside.

Arctic Cluster of Raw Materials har et tæt samarbejde med Arctic Business Network. Samarbejdet blev formaliseret i foråret, hvor man indgik en samarbejdsaftale. ACRM har godt 40 medlemmer, og ABN har cirka 100 medlemmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar