24. oktober 2017

Arktisk Festival i København

Festival byder på røverhistorier med Jørn Riel

Nordatlantens Brygge er rammen om Arktisk Festival.
Den 4. og 5. november lægger Nordatlantens Brygge og nabolaget husrum til Arktisk Festival i København.

Programmet spænder bredt med aktiviteter, konkurrencer og foredrag, der omhandler klimaforandringer, rejseoplevelser, kultur, historie samt smagsoplevelser fra Nordatlanten.

Festivalen finder sted midt i København på Kongelige Grønlandske Handels Plads, der gennem godt 200 år har været centrum for Danmarks relationer til Nordatlanten. I dag lever det arktiske miljø i bedste velgående og udfolder sig i de gamle historiske pakhuse, som i dag hedder Nordatlantens Brygge og Det Arktiske Hus.Der bliver blandt andet mulighed for at høre Minik Rosing og Jørn Riel, og man kan også høre om Lauritzens navnkundige skib Nella Dan, der sank ved Antarktis i 1987 efter 125 togter til Sydpolen.

På hjemmesiden skriver arrangørerne blandt andet:

"Det bliver to dage, hvor du får mulighed for at udforske alle sider af den arktiske verden! Nogle aktiviteter vil foregå udendørs (byvandring, kajakopvisning mm.), og de øvrige arrangementer vil være fordelt mellem Det Arktiske Hus og mødelokalerne på Nordatlantens Brygge (se detaljer i programmet herunder). Arrangementet er gratis og åbent for alle så inviter familie og venner med til en spændende oplevelse."

Læs mere om Arktisk Festival.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar