4. oktober 2017

Ny netværksledelse

Atter fuld styrke i ledelsessekretariatet

Anders Læsøe.
Bestyrelsen i Arctic Business Network har indgået aftale med ægteparret Helle Rathke Andersen og Anders Læsøe om ledelsen af netværket. De to har begge haft en lang karriere i både Danmark og Grønland og er gode kendere af erhvervsmiljøet tværs over Atlanten. Anders Læsøe er til daglig bosat i Nuuk, og Helle Rathke Andersen bor i deres fælles hjem i Aalborg.

- Det glæder mig, at vi nu er tilbage ved fuld styrke i ledelsessekretariatet, så vi kan fortsætte den gode udvikling og bygge på det fundament, der er skabt gennem de seneste år. ABN har nået mange spændende resultater – og vi har en central rolle at spille, når det arktiske erhvervsliv skal udvikles frem mod en global verdensorden, siger Poul Hededal, bestyrelsesformand i Arctic Business Network.

Helle Rethke Andersen.
- Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet. Jeg har fulgt Arctic Business Network gennem en årrække, og set, hvordan netværket medvirker til at skabe gode relationer og udvikler samarbejdet mellem virksomheder med forkærlighed for Arktis, siger Anders Læsøe.

 - Både Helle og jeg har haft vores arbejdsliv på begge sider af Nordatlanten. Vi har set både forspildte chancer og store muligheder. Arctic Business Network spiller her en stor rolle, fordi netværkets møder og konferencer skaber muligheder. Netværket har genereret mange nye ideer og skabt fokus på de muligheder, som et samarbejde på tværs af Nordatlanten giver.

- Med vores daglige placering på begge sider af Atlanten vil Helle og jeg understøtte den gode udvikling, som Arctic Business Network har gennemgået de senere år. Som netværksleder er jeg først og fremmest en katalysator for udviklingen, mens resultaterne bliver produceret hos netværksmedlemmerne, og i den henseende har Arctic Business Network fine traditioner.

- Helle og jeg skal i de kommende måneder lære netværkets medlemmer bedre at kende, så netværket kan videreudvikles efter medlemmernes forventninger og behov. Vi glæder os begge til samarbejdet, slutter Anders Læsøe.

 Helle Rathke Andersen har en uddannelsesbaggrund som HA, og har arbejdet i en række grønlandske virksomheder. Hun driver i dag en selvstændig virksomhed med agenturer til specialforretninger.

Anders Læsøe har haft en lang karriere med forretningsudvikling både som ansat og som selvstændig konsulent. Anders er uddannet cand. merc. og MBA.

Jesper Hansen fortsætter som hidtil som Arctic Business Networks informationsmedarbejder.

Arctic Business Network kan fortsat kontaktes på e-mail contact@arcticbusinessnetwork.com. Anders Læsøe har telefon +299 551618 (Grønland) og +45 3144 1618 (Danmark). Helle Rathke Andersen har telefon +45 40961618.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar