30. august 2017

Rejer på festival

Royal Greenland på Tangkrogen

Royal Greenland præsenterer kutterrejer fra Disko
 på årets Food Festival på Tangkrogen i Aarhus. 

Foto: Wikipedia
Fra den 1.-3. september byder Aarhus endnu engang på Food Festival i Tangkrogen, og igen i år deltager Royal Greenland sammen med Det Grønlandske Hus i Aarhus, fortæller firmaet på sin hjemmeside.

Food Festival er en madfestival, der har som ambition at skabe et sansefyldt folkeevent med fokus på den gastronomiske, nordiske madkultur. Royal Greenland deltager for andet år i træk sammen med Det Grønlandske Hus, der har samlet en række aktører med tæt tilknytning til Grønland.

På festivalen vil Royal Greenland blandt andet præsentere Disko Bay Kutter-Rejer, der er store rejer fra Unesco-verdensarv-området ved Ilulissat. Det kolde vand her gør, at rejerne vokser ekstremt langsomt og derfor typisk er 6-7 år gamle, inden de er fuldt udvoksede. Smag og tekstur får dermed god tid til at udvikle sig. Det resulterer i rejer med moderat fasthed og en markant sødlig smag, kombineret med en frisk og delikat skaldyrssmag, skriver Royal Greenland på hjemmesiden.

Disko Bay Kutter-Rejer fanges af lokale fiskere, der gennem generationer har leveret den fineste kvalitet rejer til vores landingssteder omkring Diskobugten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar