Smag på Grønland
Der er mulighed for at sætte tænderne i grønlandske lækkerier, når aarhusianerne inviterer til Danmarks største middagsselskab. |
Nukiga mener, at de unge, spirende og progressive grønlandske kokke holder historien intakt med respekt for egen kultur. Det er kokke, som for alvor dyrker lokale råvarer samtidig med at have den gode smag på kornet. Grønland er kendt for dybe have, kolde vintre og rent vand, som har skænket mennesket smagsfulde råvarer.
Arrangementet kaldes "Det gode bord" og betegnes på forhånd som Danmarks største middagsselskab, som løber af stabelen 1. og 2. september om aftenen. I den grønlandske del af arrangementet vil menuen bestå af det bedste fra havet, landet og hvad der vokser i Grønlands rene natur. Kir på grønlandske blåbær serveres som velkomstdrink.
Læs mere om den grønlandske del af "Det gode bord".
Ingen kommentarer:
Send en kommentar