31. marts 2017

Seashow til Sydgrønland

Årets Seashow-program tager form

Seashow skaber en effektiv kontakt til
kommende uddannelsessøgende i Grønland.
- Så er det ved at være tid for tilmeldinger til årets Seashow, fortæller Det Grønlandske Hus i Aalborg, som er arrangøren bag den sejlende uddannelsesmesse,

I år går turen fra Grønlands hovedstad, Nuuk, til Sydgrønland med skibet Sarfaq Ittuk. Konceptet er det samme som tidligere år. De deltagende virksomheder og uddannelsesinstitutioner overnatter ombord på kystskibet Sarfak Ittuk, der sejler mellem en række grønlandske byer. Når skibet lægger til kaj i byerne, vil der være åbent skib, hvor indbyggere i den pågældende by får mulighed for at komme ombord.

Turen foregår i perioden 11. til 17. september og byder på anløb i de sydgrønlandske byer, inden turen slutter i Narsarsuaq.

Det er fjerde gang, at Seashow gennemføres. Turen er kendt for at være en effektiv måde at komme i kontakt med kommende uddannelsessøgende i Grønland. DGH Aalborg tilføjer på sin hjemmeside, at tilbuddet er en uge med fokus på netværk og samarbejde mellem uddannelses- og erhvervsliv i Grønland og Danmark.

Tilmeldingsfristen er senest 15. juni. Læs mere om Seashow, priser og praktisk information på Det Grønlandske Hus i Aalborgs hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar