19. december 2015

Turen går til Grønland

Rejsebureau satser på oplysning

Grønland er det ultimative rejsemål.
For mange mennesker er Grønland den ultimative rejsedrøm, men mange er også lidt usikre på, hvordan man kommer til verdens største ø, hvilken årstid der er den bedste, hvor man kan overnatte og mange andre lavpraktiske spørgsmål, når drømmen skal realiseres.

Det gør Grønlands Rejsebureau nu noget ved. Rejsebureauet, der betegner sig selv som verdens største med speciale i Grønland, har netop udgivet en pdf-guide spækket med oplysninger til den videbegærlige turist.

I guiden får man blandt andet svar på, hvordan man kommer rundt i Grønland og hvilke oplevelser, der er de mest populøre.

Grønlands Rejsebureau
 satser på oplysning.
Den nye guide er mere oplysningen end salg, og det er der en god forklaring på:

- Vi prøver at imødekomme markedets behov for reel oplysning om grønland. Når først folk har besluttet sig for at tage til Grønland, skal de nok spørge os om et godt tilbud, fortæller marketingchef Lise Gram Eriksen om baggrunden for det nye tiltag.

- Vi giver kunderne mulighed for stille og roligt at blive lidt klogere på Grønland, der for nylig er blevet kåret til verdens mest spændende rejsemål, siger marketingchefen.

Guiden er udgivet på dansk, tysk og engelsk. Læs Introduktion til Grønland - sådan gør du din drømmerejse til virkelighed.

Grønlands Rejsebureau er medlem af Arctic Business Network.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar