15. december 2015

ABN og Erhverv Norddanmark samarbejder

Ny samarbejdsaftale på vej

Erhverv Norddanmark holder til i et
hyggeligt byhus i Aalborgs centrum.
Arctic Business Network skal netværke med andre netværk. Sådan lyder et af punkterne i ABN's nye strategi -og det er baggrunden for, at ABN og den nordjyske erhvervsorganisation Erhverv Norddanmark netop har besluttet at indgå en samarbejdsaftale.

- Grønland har i mange år haft vores interesse, og mange af vores medlemsvirksheder har kontakter i Grønland, så det er kun naturligt for os at omsætte denne interesse til et netværkssamarbejde, fortæller Erhverv Norddanmarks sekretariatschef Anita Møller,

Sekretariatschef i Erhverv Norddanmark Anita Møller.
. Grønland er vigtig for en by som Aalborg, fastslår sekretariatschefen.

- Vi har mange fælles interesser og vi styrker begge netværk ved at samarbejde, så vi for eksempel kan deltage i hinandens arrangementer, mener ABN's netværksleder Ellen Arnskjold.

Erhverv Norddanmark er en uafhængig, tværfaglig erhvervsorganisation i Nordjylland. Foreningen har sine rødder i industri- og handelsbyen Aalborg, hvor der har været erhvervssamarbejde og -netværk siden 1431. Erhverv Norddanmark tilbyder blandt andet arrangementer, netværksgrupper, medlemstilbud og arbejder for erhvervspolitisk indflydelse på mange områder. Organisationen er netværk for virksomheder med i alt 37.000 medarbejdere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar