18. juni 2014

Air Greenland klar til Aalborg

Sommerrute til Grønland

Nu kan man flyve direkte fra Aalborg
til Kangerlussuaq med Air Greenland.
Interessen for flyvning mellem Aalborg og Grønland er stigende.

Tirsdag gik Greenland Express i luften med en rute via Island - og allerede for et halvt år siden annoncerede Air Greenland, at man i sommerperioden vil gennemføre tre direkte flyvninger mellem den den nordjyske hovedstad og Kangerlussuaq.

Flyvningerne ligger i weekenden, sådan at Air Greenlands lørdagsfly lander i Aalborg i stedet for København. Søndag morgen er der så direkte afgang til Kangerlussuaq.

- Der er mange virksomheder i Aalborg-området med interesser i Grønland, men vi mener ikke, at vi kan skabe en rute med tilpas frekvens til erhvervslivets behov fra Nordjylland, fortæller salgsdirektør Christian Keldsen fra Air Greenland.

Lufthavnen i Kangerlussuaq kan nu sætte Aalborg på sit
 berømte og meget fotograferede skilt.
- Derfor har vi til hverdag et godt samarbejde med SAS, der gør det nemt for de nordjyske rejsende at tage via København - og derefter direkte til Grønland.

- Til gengæld mener vi, at de direkte flyvninger med attraktive priser kan være et godt tilbud til turister og grønlændere i Nordjylland, som skal til Grønland i ferien. Især når det har været muligt at booke rejserne i så god tid, som tilfældet har været, siger salgsdirektøren.

Den første returflyvning finder sted den 28. og 29. juni. Christian Keldsen fortæller, at salget af billetter op til afgangen er gået som håbet og forventet, dog er der fortsat en del ledige sæder på den sidste afgang i weekenden den 16. og 17. august.

Folkene i det nationale grønlandske luftfartsselskab ser frem til den første tur til Aalborg, hvor vi også vil gøre lidt ekstra festivitas af ud af det i samarbejde med Aalborg Lufthavn og Arctic Business Network, lover Christian Keldsen.

Læs mere om Air Greenlands flyvninger mellem Aalborg og Kangerlussuaq her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar