26. april 2019

Konkrete jobtilbud

Studenterjobs i Royal Greenland

Tina Hansen og Mikkel Krogh Søndergaard stod for
 Royal Greenlands stand på jobmessen. Foto: RG
Der var pæn interesse for Royal Greenlands stand, da to unge ansatte i Royal Greenland synliggjorde deres arbejdsplads for studerende, da Ilisimatusarfik arrangerede karrieremesse fredag den 12. april 2019.

- Der var en pæn interesse i forhold til antal fremmødte på karrieremessen. Dette skyldtes nok dels vores stand, som var en af de flottere på messen, dels at vi havde noget konkret at tilbyde i form af vore egne historier om vores karrierer i Royal Greenland, samt konkrete jobtilbud som studentermedhjælper og sommerferiejobs på fabrikkerne i Paamiut og Maniitsoq, siger driftskoordinator i Trawlerafdelingen, Mikkel Krogh Søndergård, der passede standen sammen med HR-juniorkonsulenten Tina Hansen.

- Vi er glade for, at Ilisimatusarfik igen i år har arrangeret jobmesse. Vi håber at konceptet fortsat vil udvikle sig, så jobmessen bliver et stærkt produkt til gavn for såvel studerende, arbejdssøgende og arbejdsgivere. Vi håber at se endnu flere studerende fra de andre institutioner i byen, som for eksempel GU og Niuernermik Ilinniarfik til næste år, så vi kan nå endnu bredere ud med de tilbud vi kan tilbyde studerende og færdiguddannede på alle niveauer, siger Mikkel Krogh Søndergård.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar