20. marts 2019

Grønland på forårsmesse

Samarbejde om grønlandske specialiter

Marianne Bjerre og Brian Ekstrøm serverede grønlandske
specialiteter på forårsmessen i Bella Centret. Privatfoto
Copenhagen Beer, der står for den danske markedsføring af blandt andet Greenland Ice Cap Water, og Kvann Kompagniet, der gennem en årrække har produceret grønlandske specialiteter især baseret på kvan og timian, gik i weekenden sammen om en stand på forårsmessen i Bella Centret i København.

De to virksomheder bød på smagsprøver på blandt andet Greenland Ice Cap Waters vand fremstillet af smeltet indlandsis, kvanbrødssnacks og en ny gin fremstillet på arktiske urter. Produkterne blev godt modtaget af gæsterne på messen, der noterede 74.000 besøgende i tællerapparatet.

- De danske forbrugere er meget glade for grønlandske specialprodukter. Desværre er kendskabet for ringe til de grønlandske lækkerier. Det vil vi gøre noget ved. Derfor gik vi sammen om standen, siger Brian Ekstrøm fra Copenhagen Beer.

Samarbejdet mellem Copenhagen Beer og Kvann Kompagniet er nyt, men en rigtig god ide, mener Marianne Bjerre fra Kvann Kompagniet:

- Når de to virksomheder har aftalt at samarbejde med salg og markedsføring, er det ud fra overbevisningen om, at fælles kræfter når længere, og forskellige erfaringer og kompetencer giver et bedre fundament for succes og fortsat vækst. Det er en stor styrke at kunne bringe hinandens netværk i spil, når der skal sælges og markedsføres med produkter, som er nye og måske lidt anderledes, siger Marianne Bjerre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar