23. oktober 2018

Verdensmål i INI

INI har taget FN's verdensmål til sig

INI arbejder efter verdensmål.
FN's verdensmål fylder mere og mere i dagligdagen i de arktiske virksomheder - også i det grønlandske boligselskab INI A/S.

- INI arbejder for ligelig kønsfordeling i direktion og ledelse, og vi arbejder desuden med sundhed og trivsel i hverdagen med hjælp fra vores sundhedsambassadører, forklarer Melissa Geisler Krogsgaard fra Ini.

-Vi ser det som vores ansvar at deltage i fora, som forsørger at finde løsninger på restanceproblematikken og understøtte beboerdemokratiet. Vi kan ikke løse samfundsproblematikkerne alene, men vi kan tilbyde os som en troværdig samarbejdspartner for kommunerne og Naalakkersuisut. Vi er en central part i et pilotprojekt med økonomisk rådgivning i Kommune Kujalleq. Vi er opmærksomme på, hvordan vi kan udvikle beboerdemokratiet og er interesseret i at tænke nye muligheder, der skal udvikle beboernes ansvar for boligområdet. Vi har i år haft fokus på beboerdemokratiet, for eksempel er der kommet tre nye beboerfora i Ilulissat, og igennem TV spot informerer vi om beboerdemokrati og opfordrer lejere til at blive en del af en afdelingsbestyrelse.

- Vi er bevidste om vores ansvar ved køb af ydelser og varer. Hvis det hænger økonomisk sammen, er vores foretrukne leverandør grønlandsk. Vores køb af ydelser og varer skal bidrage til vækst og jobs i Grønland, derfor stiller vi krav til vores leverandører igennem prækvalifikation, hvor vores tekniske leverandører bl.a. skal dokumentere at de skaber elevpladser og ikke har gæld til det offentlige.

FN’s Verdensmål, som blev vedtaget i 2015, rummer 17 forskellige mål, som man kan læse mere om på CSR Greenlands hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar