17. oktober 2018

Ny økonomidirektør

En gang Grønland, altid Grønland

En gammel kending... Foto: INI
INI A/S skal have ny økonomidirektør efter Brian Pedersen, der er flyttet til Danmark. Ny mand på posten bliver Peter Fich, der tiltræder pr. 1. januar 2019.

Peter Fich kender Grønland godt og omvendt, ikke mindst fra sin tid som direktør i Grønlandsfly fra 1997-2000. Derudover har han tidligere været økonomidirektør hos Post Danmark og SAS. De sidste 17 år, har Peter Fich været direktør i Transmedica.

Peter Fich glæder sig meget til at komme tilbage til Grønland:

- Økonomi er mit speciale og Grønland fylder utrolig meget i mit hjerte, så jeg glæder mig til at kombinere de to ting igen.

Også direktør Henrik Rafn glæder sig:
- Med Peters to kandidatgrader i økonomi og jura, er jeg sikker på, at fagligheden er på plads. Men det betyder meget mere for mig, at Peter er helt ned på jorden og har den rette indstilling til forandringer og udfordringer. Fordi så ved jeg, at Peter er den rette økonomidirektør for INI

Peter Fich flytter sammen med sin kone Inge-Lise til Sisimiut. Hermed kommer INIs direktion til at bestå af Henrik Rafn som administrerende direktør, Peter Fich som økonomidirektør, Minannguaq Zeeb som kundedirektør og Anita Hoffer som stabsdirektør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar