5. september 2017

Tak til Lars Kok

Kok søger nye havne

Lars Jeppesen præsenterer grønlandske specialiteter
ved et ABN-arrangement på den grønlandske
nationaldag i år.
Lars Kok Jeppesen, der i en årrække har været kok i Aalborg Zoo og en engageret formidler af grønlanske råvarer, har netop forladt den zoologiske have.

Jeppesen er blandt andet kendt for det store arbejde i forbindelse med den grønlandske nationaldag, der de seneste to år er blevet fejret i Zoo i samarbejde med Det Grønlandske Hus i Aalborg. Kokken har også flere gange været i Grønland for at undervise blandt andet de unge i Sisimiut i forbindelse med Polar Fish-messen i den vestgrønlandske havneby.

Lars Jeppesen vil endnu ikke afsløre, hvad fremtiden bygger på, men han har netop erhvervet et større skib: - Hvis man bliver i samme havn, oplever man ikke livet og verden. Mere om fremtiden senere, fortæller han på Facebook.

- Vi siger Lars mange tak for hans store indsats i Zoo og glæder os over, at vi fortsat vil kunne gøre brug af hans kreative evner i forbindelse med særarrangementer, siger Zoo-direktør Henrik Johansen og åbner dermed op for, at Lars Jeppesen fortsat er en del af havens mange Grønlands-relaterede arrangementer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar