28. september 2017

Discount på Færøerne

Rema 1000-konceptet til Færøerne

Med åbningen af Super1 Aamma Discount midt i Nuuk
sidste år introducere Arctic Import discount-konceptet
 til de nordatlantiske markeder.
Arctic Group i Aalborg vil styrke sin position på det færøske marked for dagligvarer og har derfor indgået en strategisk partnerskab med den færøske grossistvirksomhed Poul Hansen P/F.

Aftalen betyder, at de færøske forbrugere får adgang til Rema 1000's store discountsortiment efter samme model, som det skete i Grønland, hvor Arctic Import for halvandet år siden åbnede butikken Super1 Aamma Discount i Nuuk.

CEO hos Arctic Group A/S Thomas Hjort glæder sig over aftalen, som vil styrke Arctic Import A/S på det færøske marked markant, men også på øvrige markeder i Nordatlanten generelt.

Da Arctic Import introducerede Rema 1000-konceptet i Grønland, forventede den danske detailhandelsekspert Bruno Christensen, at konceptet ville føre til øget priskonkurrence og lavere priser på det grønlandske marked.

Sales Manager hos Arctic Import A/S Henrik Kronborg ser aftalen som første skridt på vejen mod et større samarbejde og har store forventninger om, at de færøske forbrugere vil tage godt imod det nye samarbejde.

- Vi forventer, at de færøske forbrugere vil tage lige så godt imod konceptet, som de grønlandske forbrugere og ikke mindst danskerne har gjort.

Hos Poul Hansen P/F ser man frem til det nye samarbejde. Ejer og direktør Høgni Hansen fortæller:

- Da vi skulle vælge ny samarbejdspartner, med vægt på kvalitet og koncept, kombineret med konkurrencedygtige priser, så var Arctic Import A/S prioritet nummer 1. Med Arctic Import A/S i ryggen får vi dels adgang til et unikt sortiment via Reitan Distribution A/S, men også garanti for et langsigtet og loyalt samarbejde.

Også hos folkene bag Rema 1000m Reitan Distribution A7S glæder man sig, siger indkøbs- og salgsdirektør Merete Kjærgaard:

- Det er glædeligt at se, at det varesortiment, som er vækstskabende i Rema 1000-butikkerne i Danmark og en succes blandt de grønlandske forbrugere, nu også kan overføres til Færøerne.

Rema 1000 har de seneste år oplevet kraftig vækst på de skandinaviske markeder og har alene i Danmark næsten 300 butikker. Læs mere om Rema1000.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar