2. juni 2017

Netværksmøde på den grønlandske nationaldag

ABN er med, når Aalborg fejrer den grønlandske nationaldag

Fra sidste års nationaldag i Zoo. I baggrunden Restaurant
Skovbakken, hvor ABN i år holder netværksmøde på
nationaldagen.
Arctic Business Network bidrager til festlighederne, når grønlændere og nordjyder med interesse for Grønland fejrer den grønlandske nationaldag i Aalborg Zoo.

Traditionen med at fejre nationaldagen blev grundlagt sidste år, og i år er Arctic Business network blevet opfordret til at deltage.

- Aalborg Zoo og det grønlandske Hus skabte sidste år en dejlig tradition med at fejre den grønlandske nationaldag i den hyggelige have – og nu bliver der føjet et netværksmøde til traditionen. I ABN er vi glad for, at Aalborg Zoo og Det Grønlandske Hus også ønsker, at erhvervslivet deltager i nationaldagen – og vi har derfor besluttet, at vi fremover vil have netværksmøder på nationaldagen med aktuelle oplæg og debatter, siger Poul Hededal, formand for ABN.

På nationaldagens netværksmøde vil Hanne Fugl Eskjær, Arktisk Ambassadør og Lida Skifte Lennert, Grønlandsrepræsentationen i København holde oplæg omkring deres arbejde med arktiske og grønlandske forhold og interesser og fortælle om deres daglige arbejde både ved deltagelse i Arktisk Råd og ved den internationale repræsentation i forhold til andre landes interesser i de arktiske og grønlandske forhold.

Mødet finder sted i Restaurant Skovbakken i Zoo den 21. juni kl. 16.30 umiddelbart efter nationaldagsfestens officielle åbning kl. 16.00.

Det Grønlanske Hus i Aalborg har netop offentliggjort programmet for hele nationaldagsfesten. Det kan læse på Det Grønlandske Hus hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar