26. august 2016

Åbningsreception for AAU Arctic

Arktisk center skal samle aktiviteterne

Anne Merrild Hansen bliver leder
 af det ny forskningscenter.
- De arktiske og grønlandske udfordringer er særdeles velegnet til forskningsprojekter på tværs af fakulteterne - og netop det tværfaglige aspekt er en vigtig del af Aalborg Universitets DNA. Sådan forklarede AAU's prorektor Henrik Halkier kort før jul, da det blev annonceret, at universitetet ville oprette et arktisk forskningscenter.

Nu er arbejdet med centret kommet så langt, at man er klar til den officielle åbning af AAU Arctic, som nyskabelsen er døbt. Det sker mandag den 12. september kl. 17.00 til 18.30 i Aalborg Universitets lokaler på Rendsburggade 14.

I indbydelsen hedder det blandt andet:

- Vi er glade for at kunne invitere til åbning af AAU ARCTIC, AAUs nye tværfakultære platform. AAU Arctic skal i de kommende år have fokus på tværfaglig synergi og større gennemslagskraft via fælles forskningsprojekter. Målsætningen er også at øge AAUs deltagelse i nationale og internationale arktiske netværk.

Ved åbningen bliver der taler af rektor Per Michael Johansen, dekan Henrik Halkier og lederen af det nye center Anne Merrild Hansen.

Aalborg Universitet beder om, at man af hensyn til forplejningen tilmelder sig begivenheden. Det kan ske via dette link.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar