17. juni 2016

Grønlændere i Zoo

Nationaldagsfest mellem isbjørne og giraffer

Isbjørnene kommer i år med til de
grønlandske nationaldagsfestligheder i Aalborg.
De grønlandske nationaldags-festligheder i Aalborg kommer i år til at foregå Zoologisk Have, meddeler Det Grønlandske Hus i Aalborg.

Huset har indgået et samarbejde med haven om et stort arrangement, der løber af stabelen om eftermiddagen og først på aftenen.

Udover at alle grønlændere og folk med tilknytning til Grønland får mulighed for en gratis tur i Zoo, så byder arrangementet på kaffe, korsang med Ikinngutigiit-koret, underholdning sponseret af Grønlands Rejsebureau og smagsprøver på grønlandske specialiteter sponseret af Royal Greenland.

- Zoo er meget andet end dyr. Det er en fantastisk arena, som kan bruges til mange ting, forklarer Lars Jeppesen, kok i Zoo's restaurant og primus motor i havens grønlandske aktiviteter.

- Samarbejdet mellem Aalborg og Grønland er legendarisk, så derfor sagde vi ja med det samme, da Det Grønlandske Hus foreslog arrangementet.

- På sigt håber jeg også, at vi kan tilbyde grønlandske retter i restauranten og måske også grønlandsk kunst, siger Lars Jeppesen, der fortæller, at tirsdagens smagsprøver vil være eksempler på grønlandske råvarer brugt som street-food.

Den grønlandske nationaldag er som bekendt den 21. juni. Man kan læse mere om arrangementet og se programmet på Det Grønlandske Hus i Aalborgs hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar