22. maj 2019

Pris til Hotel Sisimiut

Ros til iværksættere

Hotel Sisimiut har øje for mulighederne,
 mener Grønlandsbanken.
Hotel Sismiut fik forleden overrakt Grønlandsankens iværksætterpris 2019.

- Begrundelsen for kåringen af Anette og Bo Lings som modtagere af Erhvervsfondens Iværk-sætterpris 2019 er, at de med udgangspunkt i Sisimiut og med stor faglighed, engagement og ihærdighed gennem en årrække har forædlet og videreudviklet erhvervsaktiviteter og særligt turisttilbud i og omkring Sisimiut, sagde formanden for Grønlandsbankens Erhvervsfond, Kristian Lennert.

- Anette og Bo Lings har vist, at der i ethvert område kan skabes helt særlige oplevelser. Senest er oplevelses-paletten udvidet med unikke muligheder for fisketure i et fiskeområde af international klasse, hvor nye rammebetingelser med mulighed for koncession på en elv dermed udnyttes.

- Særligt prisværdigt er det at se, hvordan det er lykkedes for Anette og Bo Lings at sprede aktiviteterne i området og henover året og hvordan de forskellige elementer i tilbuddene spiller sammen og understøtter en helhedsoplevelse ved et besøg i Sisimiut. I en tid, hvor den grønlandske infrastrukur står for at blive ændret og udvidet, er det vigtigt at have øje for og fokus på alle de muligheder, der findes i forhold til at skabe oplevelser for kommende nye turister og dermed også tiltrække flere turister, tilføjede Lennert i sin motivation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar