30. marts 2016

Råstoffer netop nu

Bliv opdateret på den grønlandske råstofsituation

Hudson Resources er i gang med at forberede
en anorthosit-udvinding nær Kangerlussuaq.
Foto: Hudson Resources
Arctic Business Network og Grønlands Erhverv står i april bag to møder, hvor man kan høre de seneste nyheder fra den grønlandske råstofsektor.

Arrangementerne er en opfølgning på PDAC - verdens største råstofmesse og konference - der havde stor grønlandske deltagelse. På konferencen blev årets prospektor udnævnt og som sædvanlig blev der også præsenteret en hitliste, hvor Grønland placerede sig pænt i det internationale råstofselskab.

Møderne, der finder sted i Nuuk og i Aalborg, præsenterer de nyeste tendenser og forretningspotentialer for leverancer til mineprojekter i Grønland. Blandt andet kan man høre om, hvilke mineraler der er oppe i tiden - og hvad iagttagere mener er fremtiden for den grønlandske mineindustri.

 På mødet i Aalborg vil der desuden være oplæg om den nye godstransport til og fra Aalborg Havn og de muligheder, som det giver for blandt andet råstofindustrien.

Mødet i Nuuk finder sted den 8. april kl. 13 - 15 hos Grønlands Erhverv, og mødet i Aalborg bliver den 20. april kl. 15 - 18 på Aalborg Havn. Deltagelse i møderne er gratis, og der bydes på et let traktement.

Tilmelding kan ske til ABN's sekretariat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar