30. juni 2015

Grønlandsk mad på festival

Nordens største madfestival byder på grønlandske specialiteter

Direktøren for Det Grønlandske Hus
 i Århus, Jørn Holbech, inviterer
 erhvervslivet til at høre mere
om Grønland.
Food Festival i Århus er blevet kaldt Nordens største madfestival. Sidste år samlede festivalen 30.000 gæster og 250 professionelle til tre dage med fokus på nordisk og ikke mindst dansk mad.

Festivalen bliver gentaget i år den 4. til 6. september - og der bliver naturligvis også mulighed for at smage grønlandske specialiteter, fortæller direktøren for Det Grønlandske Hus i Århus, Jørn Holbech.
Forskellige virksomheder, der tilbyder grønlandske fødevarer vil indgå i en fælles stand på festivalen, hvor hovedattraktionen i sagens natur er smagsprøver - masser af smagsprøver.

Det Grønlandske Hus i Århus er netop nu i dagene før sommerferien i gang med planlægningen af aktiviteterne i forbindelse med Food Festivalen.

Grønlandsk hellefisk med wakame-tang er
måske en ide til den århusianske Food Festival, der
finder sted på Tangkrogen 4. - 6. september.
- Vi vil blandt andet holde et arrangement her i huset den 4. september, hvor vi vil invitere alle virksomheder, der er interesseret i Grønland eller har lyst til at høre mere om mulighederne i Grønland, fortæller Jørn Holbech.

Den århusianske Food Festival finder sted på Tangkrogen - og det er jo en opfordring i sig selv til de mange, der i øjeblikket arbejder med at udvikle grønlandsk tang til en delikatesse.

Læs mere om Food Festival.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar